Uw apotheker(s):

Mw. A.E.C van der Geest, Mw.B.A.A. van Bindsbergen

Tel: 0316 26 10 00

info@apotheekduiven.nl

Ons team


''Kern, centrum voor gezondheid''

Service Apotheek Duiven is gevestigd in het moderne gezondheidscentrum "Kern" dat ruimschoots aan alle eisen voldoet om zorg te verlenen in de breedste zin van het woord. En daar zijn wij best trots op.
Persoonlijk, betrokken en deskundig! Dat zijn onze kernbegrippen van waaruit wij onze zorg en service verlenen. Binnen "Kern" kunnen wij hier nog beter invulling aan geven: door intensievere samenwerking met andere zorgverleners, door moderne apparatuur (apotheekrobot) en door de Serviceformule voor zelfstandig apothekers willen wij het begrip zorgverlenen op een hoger plan zetten.

Klik hier
om apotheek Duiven terug te zien in het programma "In de apotheek''.  

De apotheker(s) en assistenten in onze apotheek zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold om zo goed op de hoogte te blijven. Wij zijn een klantgerichte farmaceutische onderneming. Onze primaire taak is het afleveren van geneesmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen. U kunt bij ons terecht voor advies, service en begeleiding van uw geneesmiddelengebruik. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Daarbij komt de zorg rondom het receptgeneesmiddel natuurlijk op de eerste plaats, maar ook voor informatie over zelfzorgartikelen en medische hulpmiddelen bent u bij ons aan het goede adres. Ons team is gemotiveerd om de patiënt zo goed en efficiënt mogelijk te helpen. Alle leden van het team dragen verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van de apotheek.

Regelmatig worden wij getoetst door een onafhankelijke instantie en van tijd tot tijd wordt uw mening ook gevraagd. Mocht u niet tevreden zijn over ons werk of heeft u een idee hoe wij ons werk zouden kunnen verbeteren? Laat dit dan aan ons weten.

Apothekers
AEC van der Geest- Hoppenbrouwers
BAA van Bindsbergen - Hueskes 

Service Apotheek Duiven