Uw apotheker(s):

Mw. A.E.C van der Geest, Mw.B.A.A. van Bindsbergen

Tel: 0316 26 10 00

info@apotheekduiven.nl

Services

 

Bezorgservice
Laat uw gezondheid (tijdelijk) te wensen over? Hebt u daarbij speciale geneesmiddelen nodig? En kunt u niet zonder specifieke hulp- en verbandmiddelen? Service Apotheek staat ook in moeilijke periodes graag voor u klaar! Met de Service Apotheek Thuiszorg garanderen wij dat u uw genees- en/of hulpmiddelen op maat en tijdig krijgt geleverd en bieden wij u bovendien een optimale begeleiding. Uw gezondheid is onze drijfveer. Waar nodig zoeken wij in samenspraak met andere zorgverleners naar goede oplossingen voor specifieke problemen.

Bezorgtijden: Op werkdagen na 13.00 uur.

Wilt u gebruikmaken van thuisbezorging van uw genees- en/of hulpmiddelen? Neem dan contact met ons op via 0316 261 000 of info@apotheekduiven.nl.

24-uurs medicijnkluisjes
Bent u niet in de gelegenheid om uw medicatie binnen deze openingstijden op te komen halen of bezorgd te krijgen, dan beschikt Service Apotheek Duiven over 24- uurs medicijnkluisjes.
Wilt u gebruikmaken van de medicijnkluisjes? Neem dan contact met ons op via 0316 261 000 of info@apotheekduiven.nl.

Pro-actieve herhaalservice
Bij Service Apotheek Duiven is het mogelijk om gebruik te maken van een pro-actieve herhaalservice. Hierbij regelen wij alles voor u omtrent het herhalen van uw chronische medicatie. Dit betekent dat u uw medicijnen niet meer zelf hoeft aan te vragen wanneer ze bijna op zijn, dit doen wij voor u! U krijgt een e-mail zodra de medicijnen weer voor u klaar staan. Voordeel is ook dat al uw medicijnen ‘gelijkgetrokken’ worden, waardoor u al uw medicijnen eens per 3 maanden in één keer kan ophalen. Heeft u interesse in deze pro-actieve herhaalservice, vraag hier dan naar aan de balie of neem telefonisch contact met ons op via 0316 261 000.

Gratis inloopspreekuur 
Iedere dinsdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur kunt u voor vragen of advies vrijblijvend terecht bij onze apotheker tijdens het gratis inloopspreekuur.  
Wilt u graag meer weten over uw geneesmiddel(en), over uw ziektebeeld of over hulpmiddelen? U kunt op elk gewenst moment een afspraak maken met de apotheker. In een persoonlijk adviesgesprek vertellen wij u graag meer over uw genees- of hulpmiddelen en beantwoorden wij al uw vragen.

Servicedag
Uw apotheek doet in maart 2016 mee aan de Nationale Cholesterol Test. Wij vragen u eerst de risicotest te maken op www.nationalecholesteroltest.nl. Komt u op basis van uw testresultaat in aanmerking voor een gratis cholesteroltest in onze apotheek? Dan ziet u direct op welke dagen u bij ons terecht kunt. Via deze website kunt u direct een afspraak maken.